بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

استقرار موشک‌های بالستیک هند در مرز پاکستان و چین

استقرار موشک‌های بالستیک هند در مرز پاکستان و چین هند با استقرار موشک بالستیک میان برد در مرزهای خود با چین و پاکستان موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت هند روز دوشنبه استقرار موشک‌های بالستیک «پرالی» در مرز این کشور با چین و پاکستان را تایید کرد.

 

به گزارش وبگاه «دیفنس پست» به نقل از منابع هندی گزارش داد که این موشک با کلاهک متعارف در مرزهای این کشور با پاکستان و چین مستقر خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، پرالی به اهدافی در فاصله ۱۵۰ تا ۵۰۰ کیلومتری حمله می‌کند. وزارت دفاع هند مدعی است که رهگیری این موشک دشوار است. منابع هندی گفتند که دهلی نو در حال توسعه برد این موشک است.

 

تنش بین نظامیان هند و چین در سال ۲۰۲۰ در پی درگیری شدید در مناطق دریاچه «پانگونگ» شروع شد و هر دو طرف با هجوم ده‌ها هزار نظامی و سلاح‌های سنگین به تدریج استقرار خود را افزایش دادند. چین و هند حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار نظامی در طول خط کنترل مرزی دارند.

 

هند اخیرا موشک کروز فناوری بومی را در سواحل اودیشا با موفقیت آزمایش کرد. این یک سامانه دفاع موشکی سطح به هوا است که از اودیشا پرتاب شد. گفته می‌شود که این موشک اهدافی را در فاصله ۶۰ کیلومتری هدف قرار می‌دهد.

 

پاکستان نیز اخیرا در گامی رو به جلو در جریان نمایشگاه دفاعی ترکیه در شهر «استانبول» از موشک‌های جدید و یک پهپاد رونمایی کرد. یک شرکت وابسته به وزارت دفاع پاکستان در نمایشگاه صنایع دفاعی ترکیه که به تازگی برگزار شد، موشک‌های هوا به هوای میان برد یک پهپاد رزمی را به نمایش گذاشت.

 

موشک‌های به نمایش گذاشته پاکستان که «فاز آر اف» نام دارند هدایت شونده و دارای جستجوگر مادون قرمز هستند. به نظر می‌رسد طراحی این موشک تا حدودی از نمونه چینی «اس دی-۱۰» الهام گرفته شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار